• 70 27 00 26

11 gode grunde til at blive medlem

11 gode grunde til at blive medlem

 

1. Netværksmøder

Deltagelse i fire årlige netværksmøder med vores fagspecialister, som fagligt ansvarlige på alle møder.

2. Faglig sparring

Du er sikret faglig sparring og erfaringsudveksling mellem møder med vores fagspecialister og de øvrige medlemmer.

3. Nyheder

Du bliver på møderne, og undervejs mellem disse, holdt ajour med nyheder af faglig relevans.

4. Udvikling

Du bliver udviklet fagligt i forhold til dit fagområde.

5. Gruppernes sammensætning

Økonomi & Personale Academy sørger for gruppernes sammensætning. Vi har en målsætning om at medlemmernes faglige niveau og erfaring matcher bedst muligt.

6. Du møder

Vores netværk bliver faciliteret af eksperter og fagpersoner fra bl.a.:​ KPMG Acor Tax, EY, Advokatfirmaet DLA Piper, DJØF og mange andre, afhængig hvad det faglige emne er på et givent netværksmøde.

7. Facilitatorer

Til alle grupper er der knyttet mindst én facilitator. Økonomi& Personale Academys facilitatorer, har som opgave at sørge for at gruppen fagligt udvikles i forhold til de mål som er fastlagt for gruppen.

8. Mødesteder

Møderne afholdes på skift i medlemsvirksomhederne. Det er arrangørens opgave i samarbejde med mødelederen at fastlægge de praktiske rammer for dagen.

9. Netværksleder

Til alle grupper er der tilknyttet en netværksleder, som sørger for driften af gruppen og er samtidig gruppens kontaktperson. Netværkslederen spiller en aktiv rolle mellem møderne, herunder i forhold til fastlæggelse af nye temaer og valg af facilitatorer.

10. Mellem jobs

Medlemmer som opsiges  opretholder deres medlemskab i det efterfølgende år uden at blive opkrævet kontingent. Dette gælder indtil medlemmet får nyt job.

11. Halv pris på kurser

Halv pris på alle kurser hos Økonomi & Personale Academy. Prisen gælder på kurser der afholdes i det netværksår man er medlem.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller brug for hjælp så ring på 7027 0026 eller klik her: