• 70 27 00 26

KONTAKT

Bliv en del af fællesskabet

Kontakt

Økonomi & Personale Academy udbyder kurser, netværk og uddannelser inden for økonomi- og personaleområdet. Siden 1999 har mere end 50.000 ansatte inden for den private og offentlige sektor deltaget på vores kurser. Vores kunder vælger i gennemsnit at deltage på mere end 5 forskellige kurser over en periode på ca. 3 år. Over halvdelen af vores kunder vælger at tage kurserne som en del af et uddannelsesforløb.

Siden 2010 har vi tilbudt deltagelse i faglige netværk. Flere og flere af vores kunder ser det også som en styrke at supplere løbende kursusdeltagelse med et medlemskab af vores faglige netværk. I vores netværk skaber du relationer og mødes med, og sparrer med, medarbejdere fra andre virksomheder og fagspecialister – på en fælles faglig platform.

Netværk hvor du styrker dine kompetencer og udvikler dig både fagligt og personligt​

Vi ønsker primært med vores netværk, at du hurtigt opnår fortrolighed med de øvrige medlemmer og etablerer blivende kontakter, som vil kunne styrke din professionelle karriere og måske være medvirkende til nye udfordringer i nuværende såvel som kommende jobs.​

Vi har netværk i hele landet inden for fagområderne Moms & Afgifter, Løn & Personale, HR-Jura og Persondata.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores netværksaktiviteter, herunder om mulighed for optagelse i netværk.

Økonomi & Personale Academy Netværk​
Gydevang 39-41​
3450 Allerød​

Telefon: 7027 0026​
E-mail: [email protected]
CVR.NR.: 21631280

KONTAKTPERSONER

Direktør Per Hoffmann
Telefon: 2825 0026
Mail: [email protected]

Netværkschef: Andreas Stahlberg
Tlf.: 5043 5043
Mail: [email protected]